Stamboom maken gratis

Stamboom maken gratis

Om je familie in een stamboom te plaatsen is een tijdrovende hobby. Je kunt tegenwoordig veel op internet vinden en dat scheelt tijd. Om te beginnen met je stamboom, is het belangrijk dat je de personalia’s hebt van je grootouders. Je kunt eerst beginnen met jou vaders kant. Deze gegevens kun je opslaan in je computer. Een stamboom maken gratis kun je bijvoorbeeld doen op www.aldfaer.nl Dit is een gratis programma en niet moeilijk om in te vullen.

Genealogieonline

Ook kun je veel gegevens vinden op www.genealogieonline.nl .  Je kunt daar ook jou stamboom op plaatsen. Daar kun je ook zien dat er diverse websites zijn om gegevens te vinden.

Andere websites
Zoals bijvoorbeeld voor de Friezen is www.Tresoar.nl een aanrader.
Voor de Groningers is er www.allegroningers.nl
Voor de Drenten kunt u www.drenlias.nl raadplegen.
Bij al deze websites is stamboom maken gratis.

Verborgen geheimen

U zult verstelt staan, wat u allemaal tegen kunt komen. Het zijn vaak familiegeheimen, waarover liever niet wordt gesproken. Wat te denken, als een voorvader is verdronken. Vroeger had je geen straatverlichting. Of was het zelfmoord of had je voorvader te diep in het glaasje gekeken. Als er nog familieleden leven, kunt u er nog naar vragen; anders blijft het gissen. ZO WORDT JOU STAMBOOM LEVENDIGER.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *