Familie stamboom maken

Een familie stamboom maken kun je door je bij bepaalde genealogiesites in te schrijven, gemakkelijk doen. Er zijn sites, die je helpen om je familiestamboom in elkaar te zetten.

Bbegin er in elk geval mee een eigen site aan te maken

Zo kun je beginnen met het uitzoeken van je stamboom en direct alles online zetten. Vragen in de familie, is een eerste wat je gaat doen, maar ook via genealogieonline.nl kun je vaak al een eind verder komen om je familie stamboom te achterhalen. Zo heb je ook nog de site graftombe.nl, waar je foto’s kunt achterhalen van grafstenen, maar ook geboortedata en overlijdensdata. Je familie stamboom maken is een leuke hobby, je bent bezig met het achterhalen van je voorouders en ook bij verschillende sites van Gemeentes, kun je al heel veel terugvinden over je voorouders, wat betreft huwelijksdata’s, kinderen, kleinkinderen, buitenechtelijke kinderen en doodgeboren of gestorven kinderen.

Er is een gratis programma “Aldfaer”, dat je kunt downloaden

Hiermee kun je eenvoudig je eigen familiestamboom maken. Op www.gratisjouwstamboom.jouwpagina.nl kun je van alles vinden over het maken van je stamboom. Een familie stamboom maken is dus erg leuk om te doen en een hele leuke hobby.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *